Indian Blue Jeans
Indian Blue Jeans
Indian Blue Jeans

Welkom

op de site van kinderwinkel Dot en Julot

Leuk dat je op onze site komt rondkijken. Op onze site zie je een impressie van wat we zoal hebben. We hebben 30 verschillende merken qua kleding en kadootjes. Vaak net even anders dan anders. Door coronacrisis  zijn we nu ook op afspraak geopend. Stuur ons gerust een berichtje. Voor de laatste nieuwtjes kijk ook even hieronder op Facebook en Instagram.
Veel plezier op onze site en graag tot ziens, tot Dot en Julot!

Voor kleding en kadootjes.
Kom gezellig naar Dot en Julot!

Ben je op zoek naar kadootjes voor een babyshower of verjaardag? Of zijn de kids  toe aan een nieuwe garderobe? Bij ons ben je aan het juiste adres! Je shopt de beste looks en origineelste kadootjes! Van stoer tot klassiek en van trendy tot schattig. We gaan van maat 50 tot en met 164. Daarnaast hebben we ook heel veel kadootjes voor jong en oud. Heb je een vraag? Via het contactformulier kun je hem altijd stellen. We hebben veel verschillende merken en prijscategorieën en we helpen je graag. Zie je iets op Facebook, Instagram of onze site maar woon je niet in de buurt? We kunnen het altijd bij je afgeven of naar je opsturen!

Onze Merken

Haal en breng service in en om Breda

Deze tijd brengt nieuwe uitdagingen met ons mee. Om jullie allemaal van dienst te blijven hebben we verschillende extra manieren bedacht zodat jullie bij ons kunnen blijven shoppen. We zijn zoals altijd nog steeds 7 dagen per week geopend. Met de inachtneming van alle richtlijnen van de RIVM natuurlijk. Dit gaat goed in de winkel. Het is rustiger dan normaal en soms vragen we je even geduld te hebben. Alles voor u en onze veiligheid. Naast bij ons langskomen in de winkel kan je ook leuke items bestellen die we bij je langs brengen en die je thuis kunt passen. De volgende dag halen we de tas weer op en hou je de items die je leuk vindt! We kunnen videobellen of foto’s sturen om samen te bekijken wat je graag wilt proberen. Woon je verder weg dan versturen we ook met de post. En wil je naast onze ruime openingstijden graag even prive komen shoppen dan hebben we daar ook verschillende mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld op de zondag en maandagochtend of in de avonden. Maak een afspraak via een bericht of bel even naar de winkel op 076-5142019. Appen kan ook op 06-10735961. 

Wees welkom, we helpen je graag!

Locatie

Kom gezellig langs!

Telefoon: 076-5142019
Adres: Veemarktstraat 63, 4811 ZD Breda

Openingstijden:
Ma   13:00 – 17:30;
Di     10:00 – 17:30;
Wo   10:00 – 17:30;
Do    10:00 – 17:30;
Vr     10:00 – 17:30;
Za    10:00 – 17:00;
Zo    13.00 – 17:00.

E-mail: info@dotenjulot.nl

Lieve allemaal, wij zijn nog steeds  7 dagen in de week geopend.  Buiten onze openingstijden kan je ook een afspraak maken om prive te komen shoppen. Wees welkom!

 We helpen je graag! #shoplocalbreda 

Heb je een vraag

stuur ons een berichtje!