Dress Like Flo

Stoer en Girly Like FLO

Like FLO wordt speciaal ontworpen voor de stoere en girly meiden die al een tikkeltje eigenwijs zijn. Want wat is er nu leuker dan je eigen kleding uitkiezen! Niks moet, alles mag en de combinatie mogelijkheden zijn oneindig. Mix it up Like FLO. Comfy stoffen en heerlijke kwaliteiten om ook lekker in te kunnen spelen!

Moms Like FLO

Maar ook de moeders worden in gedachte gehouden tijdens het samenstellen van de collectie. Bij FLO vinden wij het belangrijk dat het een collectie is waar we onze eigen kinderen graag in zouden zien lopen. We houden alle trends goed in de gaten en deze mixen we met echte Flo ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan gave animal prints, luxe stoffen zoals velours en een collectie die ontzettend goed te mixen en matchen is. FLO is zo leuk, omdat we het stiekem voor onszelf ontwerpen. En wanneer het in de kast ligt kunnen zelfs de vaders niet fout met het combineren 

Dutch DNA

FLO is een echt Nederlands merk wat hier wordt bedacht en ontworpen. Elke levering heeft weer een ander thema waarbinnen ieder wel een eigen look kan creëren. Een stoere outfit met een skinny sweat broek en bomber jasje of toch een rokje met legging en girly top? Het kan allemaal bij FLO. Ook zijn de verschillende leveringen weer harstikke leuk met elkaar te combineren, probeer het maar eens! Liever eerst wat inspiratie op doen? Kijk gerust bij de foto’s van de artikelen want daar staan vaak al wat voorbeelden voor je klaar om je FLO outfit compleet te maken.