Your Wishes

How it all started

Wat in 2015 begon met veel creativiteit, lange dagen en heel wat dozen op een te kleine zolderkamer is uitgegroeid tot een lifestyle merk voor newborn, baby & kids. Inmiddels met een prachtig hoofdkantoor waar ook de showroom en ons eigen creatieve atelier zich bevinden. Na jarenlange ervaring als designer in de modebranche heb ik mij gestort op het creëren van een modemerk voor de hipste kids. Daarnaast heeft het moeder worden van drie lieve dochtertjes ook zijn stempel gedrukt op de collecties van Your Wishes. Bij het ontwikkelen van de items wordt altijd aan het gemak gedacht, ik hoop namelijk dat ouders net zo blij worden van de producten als hun kleintjes. Dankzij mijn werkervaring en ambitie die altijd 100 plannen tegelijkertijd uit voeren groeit Your Wishes iedere dag. In korte tijd heeft zich een sterk (én heel gezellig) team om mij heen gevormd dat met passie bouwt aan de identiteit van Your Wishes. 

Handmade prints

Wij geloven dat babykleding zacht en simpel moet zijn. Wij staan daarom voor comfortabele items voor je kleintje! Opvallen doen we graag door middel van onze eigenzinnige prints die we met de hand tekenen. Ons handschrift is stoer en speels en zo ontworpen dat het net dié items worden die je kindje iedere keer weer aanwijst in zijn of haar kledingkast.

Ethisch produceren

Begin dit jaar zijn we overgestapt op verzendzakken van gerecycled materiaal. Een mooie stap in de goede richting wat betreft een duurzame verpakking. Verder werken we met onze Wholesale klanten middels voor-orders. Een heel groot deel van wat wij produceren is vooraf bij ons besteld door Wholesale klanten. We produceren hierdoor geen massa aantallen voor eigen winkels & webshop. In de toekomst hopen we het materiaal verbruik & verzending voor het sampling traject middels digitale innovaties te verminderen. Hierdoor zijn we afhankelijk van de modernisatie van onze leveranciers. 

Biologisch katoen

Bij Your Wishes hechten we veel waarde aan duurzaamheid! Een deel van onze collectie is daarom gemaakt van biologisch katoen, waarbij de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Beter voor de huid van je kindje, beter voor de aarde én beter voor de werknemers.